Sun Tanning spray is uitgeroepen tot de beste zelfbruiner spray. De beste zelfbruiner begint bij het aanbrengen onmiddellijk te werken. Het resultaat is al zichtbaar na 1 uur en de spray werkt na het aanbrengen nog 6 uur verder. Als de teint te licht is kan de handeling de volgende dag herhaalt worden. De zelfbruiner spray blijft tot wel 5 dagen zitten. Met de beste zelfbruiner van Cachet Cosmetics word je mooi bruin zonder zon!

Gebruiksaanwijzing voor de zelfbruiner spray

Meer weten over het gebruik van de zelfbruiner spray? Voor het mooiste effect is het belangrijk om je huid eerst goed te reinigen, te pelen en te ontharen. Schud daarna, voor het gebruik, de zelfbruiner spray een aantal keer en spray eerst twee keer kort in de lucht. Houd de flacon ongeveer 20 cm van de huid af en spuit met snelle, vloeiende kringvormige bewegingen van boven naar beneden alsof je haarlak spuit. Zorg ervoor dat je elk stukje huid bereikt. Je kunt direct na het sprayen met een grote poederkwast de spray mooi verdelen.

Enkele tips voor een nog beter resultaat:

  • Trek kleding met lichte kleuren uit wanneer je de spray aanbrengt, deze kun je na 10 minuten weer aantrekken als de spray goed gedroogd is.
  • Draag een handdoek als een kappersschort als je de spray wilt gebruiken met kleding aan.
  • Wanneer de vernevelde mist op de vloer, in de douchebak of op je kleding terecht komt dan kan deze gemakkelijk af- of uitgespoeld worden.
  • Wanneer je de spray over het gehele lichaam gebruikt, werk dan van boven naar beneden.

Gebruik de zelfbruiner spray twee keer per week om een mooie bruine huid te behouden. Verzorg daarnaast je huid met een hydraterende crème.

beste zelfbruiner

Na 1x sprayen een gezond kleurtje

Na 2x sprayen een bruine teint

Na 3x sprayen een vakantie bruine kleur

De beste zelfbruiner spray, met natuurlijke ingrediënten!

De beste zelfbruiner spray met natuurlijke ingrediënten! De spray is verrijkt met Aloë Vera en heeft daardoor een verzorgende en hydraterende werking. Met de beste zelfbruiner kan je zonder de schadelijke UV straling van de zon of van de zonnebank toch mooi bruin worden en blijven. De beste zelfbruiner voldoet aan de nieuwste EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Het product is geschikt voor alle huidtypes en voor het gehele lichaam.