DE GEHEIMEN VAN ARGAN CREME

Argan Crème / bodycreme van Cachet Cosmetics bevat Argan-olie, een zeer schaarse olie met een unieke samenstelling, welke uit de vruchten van de Arganboom (Argania spinosa) wordt geperst.

VLOEIBAAR GOUD - BODYCREME

Argan Crème / bodycreme bevat het vloeibare goud; Argan-olie. Het gegeven dat Argan-olie zeer schaars is in combinatie met de vele toepassingen van deze olie zorgt ervoor dat het ook wel "vloeibaar goud" wordt genoemd.

Argan is afkomstig uit Marokko, de olie wordt gewonnen uit koud geperste zaden van de Argan boom. Argan wordt al eeuwenlang gebruikt door de Berbers (de oorspronkelijke bewoners van Marokko) voor zowel koken en het verzorgen van de huid.

Argan body Crème biedt een geconcentreerde plantaardige formule om de huid te beschermen, herstellen en hydrateren voor zowel het gezicht als lichaam.

Uit wetenschappelijk onderzoek is naar voren gekomen dat de unieke componenten van Argan-olie onder andere de bloedcirculatie kunnen stimuleren, het cholesterolgehalte kunnen verlagen en de fysieke weerstand kunnen bevorderen.

Doordat Natuurlijke Argan Crème diep in de huid doordringt wordt de voedingswaarde naar de cellen gestimuleerd. Hierdoor stimuleert het de celvernieuwing.

NATUURLIJKE LIPPENVERZORGING

Argan Crème / bodycreme is zeer geschikt voor gezicht, handen en voeten. Ook kan Argan body Crème goed gebruikt worden voor het verzorgen en beschermen van de zeer gevoelige huid van de lippen en het voorkomen van uitgedroogde lippen en scheurtjes. Ook verzorgt Argan body Crème de droge en geïrriteerde huid rond de lippen.