>> Bekijk hier onze webshop!

De lippen hebben zijn zeer gevoelig. Een goede lippenverzorging is daarom erg belangrijk. Een veel voorkomend probleem is uitgedroogde lippen en scheurtjes. Daarnaast is de huid rondom de lippen vaak geïrriteerd. Bij Cachet Cosmetics begrijpen we dit en bieden we daarom diverse crèmes aan waarmee u uw lippen goed kunt verzorgen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden die we aanbieden om lippenverzorging te ondersteunen. Heeft u ook weleens last van irritaties rondom de lippen? Lees dan op deze pagina wat u er tegen kunt doen.

Uw lippen verzorgen met de Argan Crème

De Argan Crème uit onze webshop is naast handen en voeten geschikt voor lippenverzorging. Argan Crème wordt ook wel vloeibaar goud genoemd. De Argan-olie is zeer schaars en afkomstig uit Marokko. Naast dat het gebruikt wordt voor de huid wordt het in deze streken ook gebruikt voor koken. Bij Cachet Cosmetics concentreren we ons op de verzorging van de huid. Argan Crème kunt u namelijk ook gebruiken voor gezicht, handen en voeten. Daarnaast is uit wetenschappelijk onderzoek naar voren gekomen dat Argan Crème ook zorgt voor een beter cholesterol en een goede bloedcirculatie. De crème is dus ook goed voor uw gezondheid.

Voorkom vervelende irritaties rondom de lippen

Een goede lippenverzorging is erg belangrijk. Irritaties rondom de lippen zijn erg vervelend en hinderlijk. Daarom is het goed om op regelmatige basis uw lippen te verzorgen met onze Argan Crème. Hiermee voorkomt u een hoop irritaties zoals scheurtjes rondom de lippen. Daarnaast houdt een Argan Crème ook de rest van uw huid in een goede conditie. Hierdoor heeft u geen last meer van een droge en vermoeide huid en verjongt uw huid.

De crème is gemakkelijk smeerbaar – Goede lippenverzorging

De Argan Crème is eenvoudig aan te brengen op de lippen of andere delen van het lichaam. De crème is gemakkelijk smeerbaar en komt erg fris over. Daarnaast kunt u de crème gemakkelijk over het gehele lichaam smeren. Door de antibacteriële werking van de Argan Crème verjongt het uw huid en herstelt het de elasticiteit. Daarnaast stimuleert de crème celvernieuwing. Alle flesjes hebben een inhoud van ongeveer 150 ml.

Voor 23:00 uur besteld? Dan heeft u de crème de volgende dag al in huis!

Als u een Argan Creme vandaag voor 23:00 uur bestelt wordt deze de volgende dag al bij u thuis bezorgd. Daarnaast rekenen wij zeer lage verzendkosten. Zo is het erg eenvoudig om een Argan Creme te bestellen voor een goede lippenverzorging. Wanneer u vragen heeft kunt u deze via onze contactpagina stellen. Wij zullen er dan zo snel mogelijk voor zorgen dat uw vraag professioneel beantwoord zal worden.

Verzorg uw lippen goed en houd ze in goede conditie

Wilt u ook een kwalitatieve crème die u ondersteund in een goede lippenverzorging? Bestel dan een Argan Crème bij Cachet Cosmetics. Zo houdt u uw lippen in een goede conditie en heeft u geen last van vervelende irritaties rondom de lippen.